Terugblik op 2021

Ook al zitten we inmiddels al bijna in februari, ik vind dat het nog prima kan om nog even terug te blikken op het reisjaar 2021. Het was wederom anders dan we hadden gepland/gehoopt, maar alsnog hebben we een paar heerlijke tripjes kunnen maken, met natuurlijk als klap op de vuurpijl onze reis naar Mexico in december. Lees je mee?

Februari: Vier dagen Delft
2021 begon met een heftige lockdown en wij waren ons huis best zat. We boekten een heerlijke Airbnb in Delft en hebben tijdens onze trip een paar stadswandelingen gedaan in Delft en Den Haag. De winkels en horeca waren natuurlijk dicht, maar met zo’n stadswandeling konden we bij een aantal leuke hotspots iets lekkers scoren.

Ik tipte onze trip naar Delft al eerder én ik tip je onze fijne airbnb!

April: Een nachtje Amsterdam
Weer een kwestie van ons huis een beetje zat zijn, dus we besloten met Pasen ook een nachtje weg te gaan. Ook hier deden we een stadswandeling door – een vrij verlaten – Amsterdam. Koffie to go, lunch to go, helemaal prima! Maar toch, Amsterdam is een stuk leuker en gezelliger als je daadwerkelijk ergens kunt gaan zitten en andere mensen om je heen hebt, haha!

Juni/Juli: Een combi-citytrip naar Spanje
Na 1,5 jaar stapten we eindelijk weer het vliegtuig in. We vlogen naar Madrid, waarna we vervolgens met de trein doorreisden naar Valencia en uiteindelijk in Barcelona eindigden. Madrid was een heerlijke start en een stad waar we nog nooit waren geweest. Ook in Valencia waren we nog nooit geweest en dat is ook onze favoriete stad geworden. Als je op zoek bent naar een stad waar je leuke dingen kunt doen, bij toffe hotspots kunt eten én ook nog strand mee kan pakken, kies Valencia! Ook Barcelona was heerlijk! Door Corona was het overal nog redelijk rustig, dus helemaal prima! Zo fijn dat dit weer kon afgelopen zomer!

Van ons combitrip verschenen al een aantal artikelen online. Zo lees je hier alles over toffe hotspots in Barcelona, Madrid en Valencia.

Augustus: Een nachtje Den Haag in mijn eentje
In augustus ging ik voor het eerst een nachtje alleen weg. Ik heb die twee  dagen vooral gebruik om veel te schrijven, maar het was ook heerlijk om lekker compleet mijn eigen ding te doen. Dit ga ik absoluut vaker doen.

Heb je dit artikel met drie fijne werkplekken in Den Haag al gelezen?

September: Een week Tenerife
We hadden allebei heel erg de behoefte om eventjes niets te doen en er even tussenuit te gaan. Het werd uiteindelijk Tenerife. We huurden een auto, zijn twee keer op een mini-roadtrip over het eiland gegaan en hebben verder veel bij het zwembad gelezen. Lekker joh!

November: Een nachtje naar Keulen
Keulen stond al een tijdje op mijn to visit lijstje en in november hebben we daar verandering in gebracht. Prima te doen, want met iets meer dan 2 uur rijden (vanuit Deventer) stonden we midden in het centrum. We sliepen in het leuke 25Hours hotel, hebben een beetje gewinkeld en door de stad gelopen. Helaas was het de tweede dag echt verschrikkelijk weer, maar alsnog een leuke stad als je op zoek bent naar een stad waar je goed kunt winkelen en ook nog wat bezienswaardigheden kunt bezoeken.

Binnenkort verschijnt er een artikel op de blog met tips voor Keulen!

December: Mexico!
Yes, na 2,5 jaar was het weer tijd voor een reis buiten Europa en we vlogen naar het heerlijk warme Mexico. We waren er al eens geweest (2018), maar wilden graag nog eens terug. Kerst vierden we in Merida en de jaarwisseling met onze voeten in het zand  op Isla Holbox. Een enorm fijne afsluiter voor het jaar!

Het eerste artikel over Mexico staat al online. Hier lees je fijne tips voor jouw trip naar Isla Holbox.

We mochten absoluut niet klagen. Had ik liever andere bestemmingen bezocht? Ja. Maar we hebben gelukkig genoeg plekken in 2021 kunnen bezoeken, ondanks alle gekke dingen rondom de pandemie. Ben jij op reis geweest in 2021?  

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *