Welkom op Who’s Watching Mango?, mijn persoonlijke reisblog! Leuk dat je er bent! Misschien ken je mij al van de boekenblog Favoritez en heb je daar al de regelmatige reisinspiratie voorbij zien komen. Ik besloot de reisinspiratie te scheiden van de liefde voor boeken en daaruit is Who’s Watching Mango?ontstaan!

 Hè? Who’s Watching Mango? Yes, catchy naam, vind je niet? De naam is afkomstig van ons konijntje Mango, die altijd uit logeren gaat als wij op reis gaan. En hoe graag we altijd op reis gaan en nieuwe plekken en culturen ontdekken, we komen altijd graag weer thuis bij onze kleine, vrolijke Mango! Op deze pagina lees je meer over konijn Mango!

Maar nu je hier toch bent is het natuurlijk ook leuk als ik mezelf even voorstel. Zo heb je een idee wie er achter de reisinspiratie schuilgaat! Ik ben Marleen, 25 jaar en woon in Deventer. Als ik niet op reis ben werk ik voor de Nederlandse overheid en lees ik grote stapels boeken. Voor de leukste boeken en de mooiste reizen kun je dus altijd bij mij terecht! 

Mijn liefde voor reizen is er denk ik altijd al geweest, maar is echt beginnen te groeien tijdens stedentrips naar Barcelona en London met de leukste oma die iemand zich kan wensen en daarna ook met mijn vriend naar onder andere Budapest, Lissabon en Berlijn! Maar die enorme wanderlusten rusteloosheid als we een tijd niet weg zijn geweest? Die is ontstaan tijdens de prachtige reizen die we onder andere hebben gemaakt naar Thailand, Mexico en Zuid-Afrika. 

Onze bucketlist is te lang om op te noemen en we proberen zo veel mogelijk van de wereld te ontdekken. Tijdens onze reizen neem ik jullie mee en bij terugkomst deel ik natuurlijk al onze ervaringen en indrukken hier op de blog! 

Wil je met mij in contact komen of heb je een vraag? Stuur gerust een mail naar (..). Ik probeer zoveel mogelijk op elke mail te reageren!

Wil je samenwerken? Kijk dan op deze pagina voor de mogelijkheden! 

Veel reisplezier en natuurlijk ook veel leesplezier hier op Who’s Watching Mango?