Een heerlijk weekend in Den Hoorn – dit wil jij ook!

Na onze roadtrip in augustus 2020 hadden wij geen tripjes meer gemaakt. Gelukkig hebben we daar afgelopen weekend verandering in gebracht met een heerlijk weekend in Den Hoorn, naast Delft. We verbleven in een heerlijke airbnb, hebben een paar leuke stadswandelingen gelopen en zijn vooral helemaal opgeladen. Vandaag vertel ik je over ons weekend, tip ik onze airbnb en geef ik je wat tips voor de regio.

Ga slapen in Den Hoorn
Wij hadden voor drie nachten deze airbnb in Den Hoorn geboekt. Den Hoorn is een klein plaatsje naast Delft en een perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen én tegelijk even bij te komen. Wij huurden het appartementje van het heerlijke cafeetje Piece of Cake, dus je bent ook voorzien van heerlijke koffie, ontbijtjes en taartjes als je hier blijft slapen.

Het appartementje is gezellig ingericht, heeft een slaapkamer, aparte woonkamer en een fijne keuken met eethoek waar je gezellig aan kunt tafelen of spelletjes kunt spelen. Wij hebben hier meerdere spelletjes gespeeld, films gekeken op de hoekbank én vooral even weggeweest uit ons eigen huis. En ik kan je vertellen, dat helpt zo met motivatie, concentratie en inspiratie!

Naast de airbnb heb je een gratis parkeerplek waar je je auto kunt parkeren, er zijn fietsen die je mag gebruiken en zoals ik al schreef zit aan de overkant het heerlijke Piece of cake waar je allerlei lekkers kunt scoren. Aanrader dus!

Wat kun je doen in de regio?

Delft
Den Hoorn zit dus naast Delft, een stad met een prachtig stadscentrum. In tijden van corona is het mogelijk om van vrijdag t/m zondag een stadswandeling te wandeling. Lees in dit artikel meer over de stadswandelingen en wat er mogelijk is. In Delft heb je de keuze uit drie wandelingen, kijk vooral op hun website wat de mogelijkheden zijn en wanneer je kunt reserveren.

Buiten corona om is Delft een heerlijke stad om te winkelen of een fijn terrasje te pakken. Je zult je hier ongetwijfeld niet vervelen! Daarnaast kun je mooi wandelen op Hoeve Biesland, aan de andere kant van Delft.

Den Haag
Natuurlijk zit Den Haag ook om de hoek en in coronatijd is het ook mogelijk om via @destadswandeling070 een wandeling te lopen. Ook hier zijn verschillende tijden en wandelingen mogelijk. Wij hebben de wandeling door het centrum gelopen, koffie gehaald bij Filtro en kroketjes gegeten bij Milú, love it! Wel kan ik niet wachten om weer normaal de stad te gaan in Den Haag, haha!

Scheveningen
Als je een stadswandeling boekt bij @destadswandeling070 heb je ook de mogelijkheid om de streetart wandeling in Scheveningen te boeken. Die vond wij erg leuk en natuurlijk heerlijk om ook even over het strand te wandelen. Wij hadden helemaal geluk met het heerlijke weer van afgelopen weekend.

Ik raad je echt van harte aan om een lekker weekend te boeken in eigen land. Kies een plek waar je bijvoorbeeld lekker kunt wandelen, neem een stapeltje boeken mee en relax! You deserve it!

Heb jij nog tips voor een fijn weekend weg in Nederland? En heb je nog tips voor de regio Delft?

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. […] tipte onze trip naar Delft al eerder én ik tip je onze fijne […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *