Alle artikelen en foto’s op Who’s watching Mango? zijn door onszelf gemaakt, tenzij anders is vermeld. De artikelen en foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de auteurs worden gekopieerd, verspreid of op andere wijze worden gebruikt.

De informatie uit de artikelen zijn afkomstig van eigen ervaringen en betrouwbare bronnen, maar Who’s watching Mango? staat niet in voor de juistheid en volledigheid. Aan de inhoud van de artikelen kan geen rechten worden ontleend en Who’s watching Mango? is niet aansprakelijk voor (in)directe schade tengevolge van het gebruik van de Who’s watching Mango?.

Een aantal artikelen op Who’s watching Mango? kunnen eerder verschenen zijn op www.favoritez.nl. Dit staat niet vermeld bij de desbetreffende artikelen. Deze artikelen zijn door dezelfde auteur geschreven en veelal verwijderd van de oorspronkelijk bron.

We proberen de website en social media zo up to date en juist mogelijk te houden. Mocht je een fout of andere onjuistheden ontdekken, laat het dan gerust weten via info@whoswatchingmango.nl en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen.

Who’s watching Mango? behoudt zich het recht om deze disclaimer en de privacy policy aan te passen zonder dit vooraf te melden.

Laatst aangepast op 2 februari 2021